Ellen Cocquyt

Klinisch orthopedagoge

Bekijk

Ellen is 40’er, getrouwd en mama van drie tieners. Ze houdt van lezen, koken, naaien, wandelen en fietsen. Haar roots liggen in Oost- en West-Vlaanderen en dat accent is na al die jaren in Mechelen nog steeds hoorbaar :-).

 

Ellen studeerde in 2004 af als licentiaat in de ‘Pedagogische Wetenschappen, optie orthopedagogiek’ aan de UGent. Na een aantal jaren in de bijzondere jeugdzorg en de kinderopvang startte ze als klinisch orthopedagoog in het Indigo-team voor de diagnostiek bij volwassenen. Vanuit haar behoefte om mensen meer te ondersteunen, heeft ze ervoor gekozen om zich te richten op het aanbieden van begeleidingen.  Daarin wil ze met een open en empathische houding een veilige plek creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

 

Heb je een diagnose en wil je op zoek naar handvatten? Of had je alles onder controle maar ben je nu even de pedalen kwijt? Het leven brengt ons veranderingen waar we niet altijd raad mee weten: alleen gaan wonen, gaan studeren/werken, relaties, samen wonen, zwangerschap, kinderen,… . Waar we ook op botsen, het is niet altijd belangrijk om te weten van waar iets komt. Je bent vaak meer geholpen met het vinden van oplossingen en alternatieven die je terug op goeie weg helpen. In deze ‘levensloopbegeleiding’  ben jij de sturende kracht en gaat Ellen samen met jou op zoek naar wat jij nodig hebt en welke oplossingen bij jou passen.Caroline Van Ingelgem

klinisch orthopedagoge

Bekijk


Gegevens

Adres:

Goswin de Stassartstraat 9
2800 Mechelen

Telefoon: 015 34 27 30
Email: info@indigovzw.be