Over IndigoWat is Indigo?

De naam Indigo staat voor "InterDisciplinaire Groep voor Ontwikkelingsproblemen". We vormen een multidisciplinair team van dokters en paramedici en richten ons tot mensen met (het vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis.

 

We bieden:Voor wie is Indigo?

Indigo richt zich tot kinderen, jongeren en volwassenen met ontwikkelingsproblemen en/of het vermoeden van een ontwikkelingsstoornis. Bv. AD(H)D, autismespectrumstoornis, niet-verbale leerstoornis, Gilles de la Tourettesyndroom, dyslexie, dysorthografie, dyscalculie ... Uiteraard kan de familie van de betrokkene ook bij ons terecht.Geschiedenis

Indigo is opgestart in 2001, vooral naar aanleiding van de lange wachtlijsten en de eerder beperkte doorverwijsmogelijkheden voor behandeling en begeleiding, na het stellen van een diagnose. Voor beide problemen willen wij alvast een stukje oplossing bieden. In de enkele jaren die we bestaan zijn we uitgegroeid tot een vzw die in heel Vlaanderen en daarbuiten gekend en gewaardeerd is om wat we doen.

Dankzij de vele mensen die de weg naar Indigo vinden en de waardering die we krijgen, proberen we ook nieuwe initiatieven op te starten die voor onze doelgroep van groot belang kunnen zijn.

Gegevens

Adres:

Goswin de Stassartstraat 9
2800 Mechelen

Telefoon: 015 34 27 30
Email: info@indigovzw.be