WegwijsMet het openbaar vervoer

Neem de trein tot het station Mechelen Nekkerspoel.
Verlaat het station richting Mechelen centrum. Nadat u het water bent overgestoken, gaat u rechtdoor de Keizerstraat in, tot aan de Veemarkt. Aan het plein gaat u naar rechts. U komt uit in de Biest. Deze straat volgt u (eerst een korte bocht naar rechts, daarna draait de straat naar links).

Aan het volgende kruispunt (met de Frederik de Merodestraat) gaat u rechtdoor, de Sint-Janstraat in. U komt zo uit in de Goswin de Stassartstraat. Ons gebouw bevindt zich aan de overkant links.Met de wagen

Neem op de E19 Antwerpen-Brussel afrit 9, Mechelen Noord. Volg de N16 richting Mechelen-Centrum, tot aan het kruispunt (Mc Donalds op de rechterkant). Hier kan u naar rechts en onmiddellijk weer naar rechts op het parkeerterrein Rode Kruisplein (goedkope betaalparking) rijden. Vanaf daar kan u verder te voet.

Wandel terug naar het kruispunt en steek over (water aan de linkerkant houden). Ga tot aan de tweede straat rechts. Dit is de Goswin de Stassartstraat. 

 

Alternatieve en aangenamere weg: steek de drukke baan (Guido Gezellelaan) over en ga de straat schuin rechts in (Nonnenstraat). Ga deze door tot aan het eind en sla daar linksaf (Nieuwe Beggaardenstraat). Steek de Sint-Katelijnestraat over en ga verder in de Kanunnik De Deckerstraat. Neem de eerste zijstraat rechts (Schoutetstraat). Aan het einde van dit mooie straatje vindt u Indigo aan de linkerzijde, op de hoek met de Goswin de Stassartstraat.

 

U kan ook parkeren in de ondergrondse betaalparkings Kathedraal of Grote Markt, die dichterbij zijn. Parking Kathedraal ligt aan de achterkant van de Sint-Romboutskathedraal. Vanaf de parking Grote Markt, moet u naar de andere kant van de Sint-Rombouts-kathedraal gaan. Aan de achterkant van de kathedraal komt u op de Wollemarkt. Daar volgt u de straat (Hotel de Wolsack aan de rechterkant houden). Na de bocht gaat u nog even rechtdoor en dan verandert de straat van naam. U bent nu in de Goswin de Stassartstraat. Ons gebouw bevindt zich links.

 

Wanneer u uw wagen in het centrum van Mechelen langs de straat parkeert, vergeet dan niet een parkeerticket te nemen.

 

Gegevens

Adres:

Goswin de Stassartstraat 9
2800 Mechelen

Telefoon: 015 34 27 30
Email: info@indigovzw.be