BegeleidingBegeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen

Indigo biedt individuele begeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen vanuit verschillende disciplines. Ook relatietherapie, ouderbegeleiding en gezinsbegeleiding zijn mogelijk.  

U kunt, afhankelijk van de hulpvraag, terecht bij een psycholooglogopedist, kinesitherapeutseksuoloogdiëtist of dokter. Al onze teamleden hebben binnen hun eigen discipline ruime kennis van ontwikkelingsstoornissen.  

Procedure bij vraag naar begeleiding

Kostprijs begeleidingBehandeling en begeleiding

Een ontwikkelingsstoornis of leerstoornis kan niet 'genezen' worden. Wel kan middels de juiste begeleiding de impact van de ontwikkelingsstoornis op het dagelijkse leven kleiner gemaakt worden. We geven patiënten en/of hun naasten handvaten en begeleiding bij het omgaan met dagdagelijkse problemen die zij door hun ontwikkelingsproblematiek ervaren. 

Vaak komt het voor dat er behalve een ontwikkelingsstoornis bij een persoon ook sprake is van bijkomende psychische problemen, zoals depressieve klachten, een angststoornis of een onverwerkt trauma. Voor personen met deze psychische klachten is bij Indigo vzw ook behandeling mogelijk middels psychotherapie en/of psychomedicatie. 

Gegevens

Adres:

Goswin de Stassartstraat 9
2800 Mechelen

Telefoon: 015 34 27 30
Email: info@indigovzw.be